Reviews

Reviews

    review rating 5  Mijn wenkbrauwen zitten weer top voor de feestdagen. Ook is het ideaal dat je je afspraak online kan maken op de gewenste tijd dat nog vrij staat. Zo kon ik dezelfde dag nog heen.

    thumb Julia Woord
    12/19/2018

    review rating 5  Even lekker kunnen genieten vanmorgen! Er wordt echt de tijd voor je genomen! Een echte aanrader!

    thumb Jacobien Bakker
    12/17/2018

    review rating 5  Vanavond weer mijn wenkbrauwen laten epileren en ik mocht als eerste de nieuwe stoel gebruiken en het ligt heerlijk!

    thumb Lydia Post
    10/15/2018

    review rating 5  Al een paar keer in de salon geweest voor gezicht behandelingen en gellak ben zeer tevreden en raad het aan om lekker daar naar toe te gaan

    thumb Alice Hakvoort
    10/04/2018

    review rating 5  Speciaal een tweede afspraak gemaakt bij schoonheidssalon adelina...mijn gellak zat en bleef zo perfect dat het bijna zonde was om het er af te halen, het is dat ze uit gegroeid waren.

    thumb Dirkje Kramer
    9/01/2017

    review rating 5  Twee keer gelnagels laten zetten samen met mijn dochters, zeer tevreden...wij blijven terugkomen!

    thumb Elisabeth Vaandrager
    8/24/2017

    review rating 0  Vlak voor kerst mijn nagels laten doen door Geeske, ze is super vriendelijk en denkt mee over de kleur, vorm etc... mede daardoor ben ik heel tevreden naar huis gegaan met een hele mooie nagels 👌🏻👌🏻 dank je wel

    thumb Janneke Baarssen Gerssen
    12/25/2018

    review rating 0  Vandaag mijn eerste behandeling hier gehad. Waar ik z tevreden over ben. Geeske is erg vriendelijk en luistert goed naar je wensen . Kom zeker terug 😃

    thumb Danielle Kramer
    12/19/2018

    review rating 0  Ik had gisteren twee behandelingen bij Geeske, het was heerlijk. De massage was lekker stevig, maar heel ontspannen. Je wordt echt verwend! Geeske maakt tijd voor je!

    thumb Leonie Everts
    12/15/2018

Onze service

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT U EEN ONTSPANNEN BEHANDELING KRIJGT EN DAAR DOEN WIJ ONZE UITERSTE BEST VOOR. OP DEZE PAGINA VIND U EEN AANTAL GEDEELDE ERVARINGEN VAN KLANTEN DIE U VOORGINGEN.

PLAATS REVIEW OP GOOGLE
PLAATS REVIEW OP FACEBOOK

2 JAAR

ACTIEF

31

SOORTEN BEHANDELINGEN

6

DAGEN PER WEEK BESCHIKBAAR

14

REVIEWS

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star