Even voorstellen

Schoonheidssalon Adelina

Iets meer over het gezicht achter Schoonheidssalon Adelina. Ik ben Geeske, getrouwd en wonend op Urk. Sinds mijn jeugd ben ik al gefascineerd van alles wat met schoonheid te maken heeft. De keuze voor schoonheidsspecialiste was dan ook snel gemaakt en mijn droom om een salon aan huis te starten is inmiddels werkelijkheid geworden.

Door mijn achtergrond als verzorgende in een verzorgingstehuis heb ik veel affiniteit met mensen. De passie om mensen er goed uit te laten zien en ze een fijne ervaring te geven zit dus al diep in mij geworteld.

De Schoonheidssalon

Doordat mijn salon aan huis gevestigd is, ben ik heel flexibel inzetbaar. Ook heb ik de mogelijkheid om bijvoorbeeld behandelingen en groepsarrangementen aan huis te geven, super leuk voor een vrijgezellenfuif of vriendinnenavond. Verder vind ik het onwijs belangrijk dat de kwaliteit top is, perfect verzorgde nagels en mooi gevormde wenkbrauwen zijn hier een voorbeeld van.

Ik wil  jou als klant graag luxe-, kwalitatief goede behandelingen, ontspanning en een fijne ervaring mee geven. Kom je snel eens kennis maken?

Categories :

One Comment

  • ed pills schreef:

    I enjoy you because of all of the effort on this blog. Debby delights in carrying out internet research and it’s easy to see why. A number of us hear all about the compelling form you convey both useful and interesting guidelines by means of the blog and boost contribution from other individuals about this area of interest and my child has been becoming educated a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re carrying out a dazzling job.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schoonheidssalon Adelina
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Julia Woord
Julia Woord
07:47 19 Dec 18
Mijn wenkbrauwen zitten weer top voor de feestdagen. Ook is het ideaal dat je je afspraak online kan maken op de gewenste tijd dat nog vrij staat. Zo kon ik dezelfde dag nog heen.
Jacobien Bakker
Jacobien Bakker
21:34 17 Dec 18
Even lekker kunnen genieten vanmorgen! Er wordt echt de tijd voor je genomen! Een echte aanrader!
Lydia Post
Lydia Post
20:21 15 Oct 18
Vanavond weer mijn wenkbrauwen laten epileren en ik mocht als eerste de nieuwe stoel gebruiken en het ligt heerlijk!
Alice Hakvoort
Alice Hakvoort
20:10 04 Oct 18
Al een paar keer in de salon geweest voor gezicht behandelingen en gellak ben zeer tevreden en raad het aan om lekker daar naar toe te gaan
Dirkje Kramer
Dirkje Kramer
15:21 01 Sep 17
Speciaal een tweede afspraak gemaakt bij schoonheidssalon adelina...mijn gellak zat en bleef zo perfect dat het bijna zonde was om het er af te halen, het is dat ze uit gegroeid waren.
Elisabeth Vaandrager
Elisabeth Vaandrager
19:40 24 Aug 17
Twee keer gelnagels laten zetten samen met mijn dochters, zeer tevreden...wij blijven terugkomen!
Piet Baarssen
Piet Baarssen
13:42 19 Aug 17
Gezichtsmassage geboekt. Een heerlijke en ontspannen ervaring.
Bekijk alle beoordelingen